Odalarında geçmişi saklayan, saygıyı en çok hak eden Bursa köşkü… Ahşabın etrafı sımsıcak sardığı, hasret kokan odalarında adım atarken; tarihi…
Devamını oku »
Bursa’nın bereketli topraklarında doğan soğanlar, Karacabey’i “Türkiye’nin soğan ambarı” olarak anılmasının sebebi. Bütün yemeklerin aranan lezzeti, olmazsa olmazı, vitamin…
Devamını oku »
Sıcak bir Eylül sabahıydı. Ortadoğu’nun sıcağını iliklerimizde duyarken, otobüsümüz yolun soluna saparak Lut Gölü’nü kuşbakışı gören yüksek bir tepede durdu.…
Devamını oku »
Onca yazı nasıl ulaştı ellerimize? Tarih kendisini nasıl kanıtladı bizlere? “Mürekkep” kokan eller tuttu kalemleri; tüm söylenceler, olaylar, yaşananlar ve…
Devamını oku »