Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Orhangazi

Orhangazi

Orhangazi, Marmara Denizi’nin güneyinde bulunan, İznik Gölü’nün batısında yer alan Bursa’nın bir ilçesi. Eski adı Pazarköy. Orhangazi, İznik Gölü’nün kıyısında çok verimli bir ova üzerinde kurulmuş bölgeye sahip. Kuzeyinde Yalova ile Karamürsel İlçesi, batısında Gemlik, güneyinde Yenişehir, doğusunda İznik İlçeleri bulunuyor. Kuzeyinde Samanlı Dağları, güneyinde Katırlı Dağları ile çevrili olan ilçe çanak şeklinde görünüyor.

Bursa şehir merkezine 45 kilometre mesafedeki bölge Bursa’ya yaklaşık 40 dakika uzaklıkta. İlçe merkezinin denizden yüksekliği 125 metre. Orhangazi, Bursa-İstanbul Yolu üzerinde önemli kavşak noktalarından biri. İlçede kışlar serin yazlar ılıman iklimin etkisinde geçiyor. 2016 verilerine göre ilçenin nüfusu 77.297 kişi olarak belirlendi.

Nereye gidilir?

Keramet Ilıcası

Kaynak: www.haberemlak.com, www.mapio.net   çok verimli bir ova üzerinde kurulmuş bölgeye sahip. Kuzeyinde Yalova ile Karamürsel İlçesi, batısında Gemlik, çok verimli bir ova üzerinde kurulmuş bölgeye sahip. Kuzeyinde Yalova ile Karamürsel İlçesi, batısında Gemlik, çok verimli bir ova üzerinde kurulmuş bölgeye sahip.çok verimli bir ova üzerinde kurulmuş bölgeye sahip. Kuzeyinde Yalova ile Karamürsel İlçesi, batısında Gemlik,  Kuzeyinde Yalova ile Karamürsel İlçesi, batısında Gemlik, çok verimli bir ova üzerinde çok verimli bir ova
Bu da ilginizi çekebilir
Kapalı
Başa dön tuşu