En nazlı, en süslü, en sabırsız ve en alacalı cümbüşün ismi erguvandır Bursa’da. Geçmişte “Erguvanlar Şehri” olarak bilinen “unutkan” bu…
Devamını oku »
Limonlusu, kivilisi, portakallısı, elmalısı, çileklisi… Özel yapım kazanlarda, saatlerce ve defalarca kaynatılan şeker, bin bir renge dönüşüp en lezzetli haliyle…
Devamını oku »
Amasya Yeşilırmak’ın zarifçe kıvrıldığı vadiler, tarihe tanıklık eden kaya mezarları ve Osmanlı dönemi konakları ile Amasya, Anadolu’nun kültürel ve tarihi…
Devamını oku »
Bazı geceler kaskatı kesilen ruhumuzu iki dost kelamına, şarabın esrikliğine veya yalnızlığımıza emanet ederiz. Bazen de hiçbirine gerek kalmaz,…
Devamını oku »