Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

22:02 Görükle

22:02 Görükle

22:02 Görükle hakkında bilgiler içeren sayfada; iletişim bilgileri, güncel etkinlik takvimi, konser programları ve bilet alma imkanı bulunuyor.

22:02 Görükle

22:02 Görükle

22:02 Adres: Görükle Mahallesi Atatürk Caddesi Görükle Trio No :101-B Nilüfer Bursa

Telefon: 0 224 235 22 02 – 0 530 393 37 38

Görükle Trio Öğrenci Yaşam Merkezi’nde açılan 22:02 sergilediği konser etkinlikleri ile kısa zamanda Bursa’nın ilgisini çekmeyi başardı. Şu an Görükle’de canlı performans denilince ilk akla gelen mekanlardan biri.

Bursa Etkinlikleri

Konser, sinema, tiyatro, festival, fuar, söyleşi, çocuk tiyatrosu, gösteri, imza günü, sempozyum veya sergiler… Bursa’da olup biten ne varsa Bursa Etkinlikleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Güncel, bilet alınabilen, takvim sırasıyla sunulan, kategoriler ile ayrışan sayfamızdan doğru ve güvenilir bilgilere ulaşabilirsiniz. Üstelik sadece tek bir mekanı değil, şehirdeki birçok etkinlik noktasını tek bir çatıda bulabilirsiniz.

Bursa Konserleri / Bursa Tiyatroları / Bursa Sinemaları / Bursa Fuarları / Diğer Etkinlikler

“Sosyal kentin sosyal medyası” sloganıyla Dergi Bursa; www.dergibursa.com.tr internet adresinden ulaşabileceğiniz tüm Bursa etkinliklerini, sosyal medya hesapları aracılığı ile de sizlere hatırlatıyor.

Dergi Bursa‘yı Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz. Bursa’nın en güzel fotoğrafları instagram hesabımız @dergibursa‘da yayında… Ayrıca kendi fotoğraflarını Instagram’da #dergibursa ile etiketleyenler sürpriz hediyeler kazanıyor. Bursa’nın nabzını bu sayfalardan takip edebilirsiniz. İyi eğlenceler…

Bu da ilginizi çekebilir
Kapalı
Başa dön tuşu